Over ons

                                              Vacature

Beheerder sporthal (m/v)

Wil je bijdragen aan een belangrijke multifunctionele (sport)voorziening voor jong en oud in Markelo? Zit gastvrijheid in jouw bloed en heb je affiniteit met sport? Lees verder, dit is de vacature die je zoekt!

Over het werk
Wij zijn op zoek naar twee beheerders voor onze sporthal . Het betreft een zelfstandige allround functie. Je bent verantwoordelijk voor het openen en afsluiten van de sporthal.
Het doel van jouw functie is onder meer om elke dag te zorgen voor een gastvrije ontvangst van onze gebruikers in een schone sporthal.
Gebruikers kunnen sportverenigingen of buitenschoolse opvang zijn, maar ook scholen die de zalen gebruiken voor gym. Ook wordt de sporthal gebruikt voor muzikaal onderwijs.

Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers. Gedurende de dag blijf je in contact met de gebruikers en beantwoord je alle vragen. 
Verder zorg je ervoor dat de sporthal schoon en veilig is voor alle gebruikers.
Door jouw gastvrijheid en zorg voor de sporthal kunnen we onze gebruikers nog meer tevreden maken.
Ben jij de gastheer of -vrouw met twee rechterhanden die niet vies is van een schoonmaakklus, dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Wat wij bieden
– Een flexibele parttime baan voor 12 tot 24 uur per week
– Een marktconform salaris (conform de CAO gemeente-ambtenaren)
– Een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer

Wat wij vragen
– Flexibele inzetbaarheid, dag-, avond- en weekenddiensten
– Communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling
– BHV- en/of EHBO-diploma (of bereidheid deze te halen op kosten sporthal)
– VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Over de sporthal
De Stichting Sporthal Markelo richt zich op het beheer van de sporthal in Markelo.
Je komt in dienst bij onze stichting welke wordt ondersteund door de gemeente Hof van Twente. De stichting wordt bestuurd door vrijwilligers. Je wordt onderdeel van een team van drie á vier medewerkers. Jouw leidinggevende is de hoofdbeheerder, in overleg met jou stelt hij de werkroosters vast.

Solliciteren
Is deze functie iets voor jou? Dan hopen wij jou te ontmoeten.
Stuur uiterlijk 15 april 2024 je cv en motivatie naar bestuur@sporthalmarkelo.nl.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met de hoofdbeheerder, Arno Kurvers (06-44210752) of met bestuurslid van de Stichting Sporthal Markelo, Henriette Roeterdink (06-25197380)

Sporthal Markelo is gelegen in Markelo in de gemeente Hof van Twente. De hal bestaat sinds 21 april 1989  en is in 1997 uitgebreid tot zijn huidige vorm met o.a. een aparte socuruimte en muzieklokalen. De hal is eigendom van de gemeente Hof van Twente en wordt geëxploiteerd door de Stichting Sporthal Markelo, waarvan het bestuur gevormd wordt door enthousiaste vrijwilligers.

Het dagelijkse beheer wordt uitgevoerd  door enkele vaste medewerkers die beschikken over een BHV-diploma. Zij dragen zorg voor de dagelijkse schoonmaak en het kleine onderhoud van de hal. 

Bestuur

Beheer

Rechtstreeks contact met het bestuur: bestuur@sporthalmarkelo.nl