Faciliteiten

Sportzaal

Totale oppervlakte van 44 bij 26 meter en een hoogte van 7,5 meter en een sportvloer van 40 bij 20 meter. 3 volleybalvelden, 9 badmintonvelden, een zaalvoetbal-/handbalveld en een klein basketbalveld. De zaal is op te splitsen in 3 gelijke delen d.m.v. twee flexibele vouwwanden. De tribunes staan op de zaalvloer en bieden plaats aan ca. 350 toeschouwers wanneer volledig uitgeschoven. Bij volledig uitgeschoven tribune kunnen voetbal-, handbal- en volleybalveld helaas niet gebruikt worden.

Socu

Onze Sociaal-Culturele (SoCu) ruimte biedt multifunctionele mogelijkheden. Beurzen, jazzdance, tafeltennis, vechtsporten, BSO, muziekschool en fanfare maken gebruik van deze ruimte. De ruimte heeft een oppervlak van 210 m² en een hoogte van 4 meter met een goede akoestiek.

Kinderfeestjes

De sporthal biedt de mogelijkheid om volledig verzorgde kinderfeestjes te vieren, waarbij diverse gymtoestellen gebruikt kunnen worden of er kan bv. gevoetbald worden. Laat weten wat je wensen zijn en wij kijken wat er mogelijk is.

Vergaderruimten

Er zijn verschillende vergaderruimten aanwezig met diverse afmetingen, tot maximaal ca. 50 personen. Daarnaast is de socuruimte ook in te richten als vergader-/cursusruimte met ruimte voor meer dan 100 personen. De sporthal beschikt over wifi en er is een beamer aanwezig.

Home Of Talents/Muzieklokalen

De sporthal biedt onderdak aan Home Of Talents, hèt kunsteducatiecentrum in de gemeente Hof van Twente voor Muziek, Dans en Kunst. In de sporthal hebben de leerkrachten van de muziekschool de beschikking over twee muzieklokalen op de 1e verdieping en tevens kunnen zij gebruik maken van de socuruimte en de bestuurskamer als lesruimte. Meer informatie kunt u vinden op www.homeoftalents.nl

Expositieruimte

In de hal van de sporthal is de mogelijkheid aanwezig schilderijen/foto's te exposeren*. Het hele jaar door zijn er wisselende exposities te bewonderen van plaatselijke en regionale kunstenaars.
Zie onze agenda * Exposeren in de sporthal gebeurt op eigen risico.