Een multifunctionele hal met tal van mogelijkheden.

De sporthal en overige ruimten worden overdag en ’s avonds intensief gebruikt door de plaatselijke scholen en diverse (sport)verenigingen. Daarnaast worden in de sporthal o.a. kinderfeestjes, beurzen en cursussen georganiseerd en vinden er trainingsweekenden plaats.

De sporthal wordt beheerd door de Stichting Sporthal Markelo (SSM), waarvan het bestuur gevormd wordt door enthousiaste vrijwilligers. Het dagelijks beheer wordt uitgevoerd door enkele vaste medewerkers, welke tijdens activiteiten altijd aanwezig zijn. Iedere beheerder beschikt over een BHV-diploma met reanimatie.

Voorzitter:De heer P. van den AkkerBestuurslid:De heer E. Goedhart

Voorzitter:     De heer P. van den Akker

Secretaris:  Mevrouw H. Roeterdink-Bartels

Penningmeester:   De heer D. J. Pruntel 

Bestuurslid:   Mevrouw P. Visser

​ Bestuurslid:  De heer E. Goedhart

Hoofdbeheerder:  De heer A.M. Kurvers

Beheerder:  De heer M. Bosman

Beheerder:  De heer G.W.M.G. Hofman